Over ons

over ons

✓ Maatwerk en standaard boathandling oplossingen ✓ Productie In Nederland ✓ Onderhoud en reparatie ✓ Advies en begeleiding

Over ons

Havenuitrusting zoals boottransporters, botenliften en stallingshulpmiddelen zoals scheepsbokken zijn niet meer weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering van vele jachthavens en scheepswerven.

Schilstra Boatlift Systems begeeft zich al ruim 25 jaar op het gebied van haven uitrusting. Wij zijn altijd opzoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Boathandling en helpen onze klanten bij het ontwikkelen van oplossingen opmaat.

Schilstra produceert botenwagens, bootliften en scheepsbokken die bijdragen aan de efficiëntie en effectiviteit van uw bedrijfsprocessen en stallingsmogelijkheden.

Tevens kunt u een keuze maken uit het ruime basis assortiment met standaard scheepsbokken, bootliftsystemen en botenwagens. Onze standaard modellen hebben zich bij verschillende werven in binnen- / en buitenland ruimschoots bewezen.

Op kwaliteit wordt niet bezuinigd! De productie van ons complete assortiment wordt door ons zelf in Nederland verzorgd. Hierdoor kan ook het maatwerk uiterst nauwkeurig en in samenspraak met de klant gerealiseerd worden.

Vrij uniek in de branche is dat wij voor u ook het onderhoud ,reparatie en het eventueel aanpassen van uw huidige stallingsapparatuur kunnen verzorgen. Vanwege onze achtergrond als mechanisatiebedrijf kunnen we tevens uw trekker, verreiker of heftruck onderhouden, aanpassen of eventueel repareren. Dus als u in een Schilstra product investeert en het trekkende voertuig moet worden aangepast is het inschakelen van een derde partij niet noodzakelijk, dit zorgt ervoor dat u snel aan het werk kunt met uw investering.

Met kennis van zaken, een goede service tezamen met een juiste prijs maakt van Schilstra Boatlift Systems een goede partner voor elke klant.

Translate »